Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Treballar fora

Webs i buscadors per a treballar d’arqueologia, història i disciplines afins.

Europa

Global

ArchaeoJobs.com

Un portal complet que recull, en anglès, una gran quantitat d’informació sobre l’arqueologia laboral a Europa. Universitats, museus, empreses, associacions professionals i internacionals, i un espai per feines i beques. També cobreix part de la resta del món. Sens dubte un web de referència.

Per països.

França.

L’Institut national de recherches archéologiques préventives (INRAP) és l’organisme oficial que, des de 2002, gestiona l’arqueologia preventiva a França i els seus territoris extraeuropeus (com la Guayana). Publica ofertes i permet subscriure-s’hi per correu electrònic o RSS. A més, també conté informació sobre jaciments arqueològics i recursos multimedia. Té traducció al castellà i a l’anglès.

Regne Unit.

La British Archaeology Jobs and Resources (BAJR) és una bona pàgina on podreu trobar ofertes d’arqueologia i patrimoni de múltiples empreses i institucions britàniques. A diferencia de moltes pàgines de cerca de feina a les que estem acostumats a trobar, aquesta posa les dades de contacte a les que respondre si ens interessa una oferta, les ofertes caducades són retirades quan es tanca el procés de selecció i no cal estar registrat per poder-hi accedir. També us podeu subscriure al seu RSS i rebre les noticies al vostre lector.

Jobs.ac.uk és un portal de feines acadèmiques al Regne Unit i Irlanda, així com també a la resta del món. Permet seleccionar feines amb una gran varietat de criteris, incloent el sou o el sector d’interès. Permet la subscripció via RSS o correu electrònic.

El Council for British Archaeology (CBA) té un índex amb més d’un centenar d’empreses d’arqueologia i patrimoni organitzades per ordre alfabètic. És un bon lloc per consultar si el que voleu és fer un enviament massiu d’autocandidatures a les diferents empreses d’arqueologia i patrimoni del Regne Unit. Si ho feu, recordeu de personalitzat una mica la vostra autocandidatura i de separar els correus d’un en un o agrupar-los de 40 en 40 per evitar els filtres antispam.

L’University of Leicester Heritage Jobs Desk, un espai on trobar ofertes també de museus i altres institucions. El tauler d’ofertes s’actualitza cada dijous i les ofertes han de ser presentades per les empreses abans del migdia. Us recomanem, doncs, que reviseu el tauler a mitja tarda i així us assegureu de trobar-ho tot. Ells mateixos avisen que, malgrat els esforços que fan, poden haver-hi errors en les dades. Reviseu bé, doncs, les ofertes que consulteu per estar segurs que no hi ha cap inconvenient.

Holanda.

Archeovacatures és una web (en holandès). Us hi podeu subscriure per mail. Lamento no poder-vos-en dir massa més. Si teniu temps i paciència podeu traduir-la utilitzant algunes eines que internet ens ofereix -i que tenim ressenyades a la nostres secció d’Eines.

Àustria.

Archäologie Forum és una web, majoritàriament en alemany, que reuneix ofertes de feina d’Àustria, Alemanya, França i el Regne Unit. A diferència dels altres espais, aquest ofereix un buscador amb menús desplegables on podeu fer una cerca més concreta d’ofertes.

Amèrica.

Estats Units.

Archaeology Fieldwork és la web que, des de 1996 reuneix ofertes de treball, candidatures, recursos i consells sobre l’arqueologia estatunidenca. Us podeu registrar i rebre informació. També us podeu subscriure al seu RSS. El gran inconvenient és que per la majoria de feines demanen que siguis ciutadà americà.

Cultural Resoucres és una altra web interessant on es publiquen ofertes de treball i cursos. Una primera ullada ens dona la sensació que no està massa actualitzada, però explorant més podem trobar mes informació. Us podeu subscriure al seu butlletí de correu electrònic i us informaran puntualment de les novetats i els canvis.

Multinacionals.

Museum Jobs és una interessant pàgina que posa llocs de treball en museus, galeries, arxius i biblioteques de tota la Commonwealth (Regne Unit, Estats Units, Austràlia i Nova Zelanda) al vostre abast.

Underwater Archaeology Jobs és el vostre bloc si el que us apassiona és  l’arqueologia subaquàtica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: