Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Conferències i cicles

Recull de cicles de conferències o de xerrades individuals, de seminaris o d’altres conjunts de maneres de exposició i debat en format de classe magistral. Especialment aquells que es fan anualment.

Cicle de conferències d’actualitat arqueològica de les comarques gironines.

Les darreres novetats de l’arqueologia a la província de Girona. Va començar l’any 2013 i s’espera que es faci una segona edició aquest any.

Tribuna d’Arqueologia.

Cicle de conferències de temàtica arqueològica sobre diferents jaciments o aspectes rellevants de l’arqueologia catalana. Organitzades pel Servei d’Arqueologia de Catalunya, es fan durant el curs, i compten amb la participació de la gent implicada i tenen com a objectiu objectiu de donar a conèixer els resultats d’algunes de les darreres investigacions arqueològiques i paleontològiques  fetes a Catalunya i de diferents períodes, així com també dels treballs realitzats a l’exterior que puguin ser d’interès en relació a l’arqueologia catalana. Arqueòlegs, paleontòlegs, químics, gestors, arquitectes, restauradors, museòlegs… tots han tingut cabuda en aquestes conferències que han esdevingut una plataforma  de referència en el món acadèmic i cultural.

Les conferències són els dimecres a les set del vespre al Palau Marc de Barcelona, a la Rambla de Santa Mònica, 8. Teniu les xerrades explicades al calendari, o podeu consultar el bloc i les anteriors Tribunes (1982 – 2005).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: