Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

El GRESEPIA comença a preparar una possible intervenció arqueològica a la Cova de la Font Major de l’Espluga de Francolí.

Tarragona. Gresepia. Marcat com un dels objectius principals del conveni de col·laboració entre el Patronat de la Cova de la Font Major de l’Espluga de Francolí i la Universitat Rovira i Virgili, el GRESEPIA ha començat a preparar una possible intervenció arqueològica a l’interior de la Cova per tal de confirmar la cronologia d’ocupació d’època protohistòrica, i a poder ser, la finalitat amb que es va usar durant aquest període.

26.09-2014_(Visita_Gresepia)La nostra recerca sobre aquest indret es va iniciar amb el reestudi de tots els materials extrets pel Dr. Vilaseca i el seu equip durant els anys 60 del segle passat, dipositats al Museu Comarcal de Reus, al Museu comarcal de Montblanc i al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, i ara es vol completar amb una petita intervenció arqueològica i les activitats de recerca complementàries (analítiques de sediments, cendres, fauna, etc.), per tal d’avançar en el coneixement d’aquest espai únic. En breu prepararem el projecte, que serà presentat al Servei d’Arqueologia del Departament de Cultura per a la seva autorització.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: