Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Nou portal d’activitats educatives – Generalitat de Catalunya.

Redacció. El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, ha posat en marxa el portal Patrimoni cultural – educació en el que es reuneixen totes les activitats destinades a la transmissió del patrimoni a través de l’educació.

“És funció del Departament de Cultura i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya la de posar el patrimoni cultural, el coneixement heretat i l’aprenentatge que se’n deriva al servei de l’educació formal, no formal i al llarg de la vida. Patrimoni Cultural – Educació és un espai comú des d’on us proposem construir l’educació patrimonial en l’àmbit català.”

Aquest portal complementa el de jaciments i el de museus i facilita la cerca d’items relacionats amb el patrimoni material i històric. Les activitats van adreçades a tot tipus de públics i abarquen les diferents fases de la història, la ciència i la tècnica i l’art. El portal té un cercador amb opcions per a totes les característiques de l’activitat que busqueu, i també es pot buscar per paraules.

L’inconvenient -relatiu- que té el portal és que recull només les activitats dels centres adscrits al Departament. Malgrat això, ja és un avenç i es cobreix un buit important.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: