Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

“+ Dona!” L’univers femení al món íber, tema del 14è Cap de setmana ibèric.

Redacció. La figura de la dona en les societats prehistòriques i protohistòriques és encara un camp amb molt per investigar, però en els darrers anys s’està avançant molt en descobrir el paper que jugaven en aquestes societats, més enllà de la maternitat. És per això que els propers 4 i 5 d’octubre, en el marc del 14è Cap de Setmana Ibèric, les activitats aniran centrades en donar a conèixer el paper de la dona íbera en la vida quotidiana.

cap-de-setmana-ibericEnguany disset jaciments de la Ruta dels Ibers repartits per tota la geografia catalana ofereixen activitats per a totes les edats. Des del Castell a Palamós fins a La Moleta del Remei a Alcanar passant per Puig Castellet a Lloret de Mar o el Turó de Montgròs a El Brull (Osona). Podeu trobar el programa aquí, o a la web del MAC, un dels impulsors de la iniciativa juntament amb els ens gestors de cada jaciment.

A més, podeu participar a través de les xarxes socials twitter i instagram utilitzant l’etiqueta #csi_ibers en ambdues xarxes. Aquesta etiqueta us permetrà també seguir tota la programació i interactuar-hi. Si voleu informar-vos de quin jaciment us queda més a prop, consulteu la pàgina del MAC.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: