Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Premi Ángel Rozas, a la recerca en ciències socials per a investigadors i investigadores novells.

Bellaterra. Dept. Prehistòria UAB. Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya convoca la 3ª edició del Premi Ángel Rozas, a la recerca en ciències socials per a investigadors i investigadores novells, amb l’objectiu de reconèixer la millor recerca en algun dels diferents camps i perspectives de les ciències socials: històrica, jurídica, antropològica, politològica, sociològica i econòmica.

Aquest premi, de caràcter bianual, consisteix en la publicació i la distribució del treball guanyador. Us adjuntem les bases del Premi perquè en pugueu fer difusió en el vostre àmbit. També les podeu consultar al web de la Fundació www.fciprianogarcia.ccoo.cat

Bases:

El termini de presentació de candidatures acaba el 19 de setembre de 2014.

Aquest premi porta el nom del dirigent sindical Ángel Rozas (1927-2010), un dels fundadors de Comissions Obreres de Catalunya i que després d’anys de presó i exili, continuà la seva militància sindical amb diferents responsabilitats. Va impulsà la creació de l’arxiu històric de CCOO de Catalunya i fou President d’Honor de la nostra Fundació.

Si alguns dels treballs que han dut a terme els alumnes durant aquest curs s’ajusten a les condicions per presentar-se a aquest premi, ens els poden fer arribar, ja que es tracta d’un premi a la recerca en ciències socials per a investigadors i investigadores novells.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: