Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

VII Festa de la Cadira del Bisbe. Premià de Dalt, 28 de setembre.

Oriol Fort. El proper 28 de setembre es celebrarà la VII edició de la festa de la Cadira del Bisbe, al poblat ibèric del mateix nom que hi ha a Premià de Dalt, informa Tanit Difusió.

Si voleu apropar-vos a la cultura i la història dels antics pobladors del Maresme, els laietans, teniu una bona ocasió en la VII Festa de la Cadira del Bisbe, que tindrà lloc al jaciment ibèric maresmenc el darrer diumenge de setembre.

L’horari de la festa serà d’un quart d’onze del matí a les dues del migdia, i s’hi realitzaran diversos tallers didàctics experimentals de temàtiques variades com mòlta de blat, teixir amb espart, construir una casa ibèrica o aprendre jocs romans. A les onze del matí hi haurà una visita guiada teatralitzada al poblat, activitat que es repetirà a la una. A migdia hi haurà la xerrada “La ceràmica laietana. Artesania i comerç a la comunitat tribal, segles VI – I aC” a càrrec de Xavier Cela, arqueòleg i historiador, especialista en món ibèric.

Finalment destacar que hi haurà un servei d’autocar llançadora durant tot el dia i que farà el recorregut des de la plaça de la Vila fins al poblat ibèric i que sortirà cada deu minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: