Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Cursos de formació arqueològica per a aquest estiu.

Paleorama, Liceus i Centro de Estudios Comarcales del Bajo Aragón-Caspe via Lista de Prehistoria.

Des del bloc Lista de Prehistoria arriben sis propostes de formació. L’empresa madrilenya Paleorama té tres propostes de curs on ensenyen a fer rèpliques arqueològiques. El primer és per fer exvots ibèrics i es farà l’11 i el 12 de setembre. El segon ensenya a reproduir ceràmica prehistòrica i es durà a terme en dues ocasions, els dies 6 i 7 i els dies 13 i 14 de setembre. I, finalment, el tercer és per a fer elements decoratius per a collarets. Serà els dies 13 i 14 de setembre. Tots els cursos es fan al parc arqueològic Arqueopinto que l’empresa té a la localitat madrilenya de Pinto.

El web Liceus ofereix dos cursos en línea. El primer porta per títol “La cerámica en arqueología“, entre que el segon, de perfil més tècnic, s’anomena “Introducción a las nuevas tecnologías aplicadas a la documentación, registro y análisis en arqueología“. La preinscripció està oberta. Cal enviar un correu a info@liceus.com amb les dades de la persona interessada i el nom del curs que vol fer.

Finalment, des del Centro de Estudios Comarcales del Bajo Aragón-Caspe informen que del 16 al 2o de setembre es farà el X Curso de arqueología experimental. Comptarà amb la presència de ponents com Antoni Palomo -del jaciment de La Draga i Arqueolític/UAB- i Javier Fanlo, investigador en els primers pobladors de la zona. El cost d’aquest curs és de 60 euros i la matrícula està oberta des del 29 de maig. Des de Postexcavatòrix suposo que si Lista de Prehistoria ho ha publicat recentment és perquè encara hi ha places.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: