Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Guia d’activitats culturals educatives. Curs 2014-2015.

La Guia d’activitats culturals educatives 2014-2015 recull prop de 400 activitats que han dissenyat els serveis educatius de les institucions culturals amb participació de la Generalitat de Catalunya per al proper curs escolar. La guia vol ser un instrument per a la comunitat docent a l’hora de programar les sortides relacionades amb la cultura que duran a terme durant el curs i una eina perquè les famílies puguin conèixer l’oferta educativa que les institucions culturals ofereixen.

La publicació, elaborada pel Departament de Cultura amb la col·laboració dels diversos equipaments, inclou activitats per a tots els nivells educatius, des de l’educació infantil fins a la universitat. Entre les propostes que trobareu en aquesta guia, hi ha tallers, visites, espectacles, concerts, itineraris, xerrades i treballs de recerca.

Cada activitat compta amb una fitxa en què es detalla la informació principal que pot interessar a mestres i professors: descripció de l’activitat, nivell educatiu al qual s’adreça, habilitats que desenvolupa, dates i horaris, durada, preu i contacte per fer la reserva.

La guia inclou les activitats de 21 equipaments: Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu d’Història de Catalunya, Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Museu d’Art de Girona, Museu de Lleida Diocesà i Comarcal, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), monuments gestionats pel Departament de Cultura Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, Biblioteca de Catalunya, Filmoteca de Catalunya, Arxiu Nacional de Catalunya, Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure, Palau de la Música Catalana, L’Auditori, Gran Teatre del Liceu, Mercat de les Flors, Institució de les Lletres Catalanes i Departament de Cultura (llengua catalana).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 30 Juliol 2014 by in activitats, arqueologia, formació, història, museus, novetat, patrimoni and tagged .
%d bloggers like this: