Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Tres cursos.

Lista de prehistòria ens porta dues propostes d’activitat formativa: el Taller de Virtualización de Patrimonio de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), i els V Cursos de Otoño “Antequera Milenaria”. Des del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) arriba el seminari interdisciplinar “La reproducción tiene historia: aproximaciones al origen de la regulación de la reproducción”.

El taller de virtualització del patrimoni es celebrarà del 8 al 12 de setembre a la seu de Santander de la UIMP. Podeu consultar la informació del temari, les beques i l’allotjament aquí.

Taller_Virtualización_UIMP

Els cursos de tardor “Antequera Milenaria” han programat el III Seminario de Arte y Naturaleza José Antonio Muñoz Rojas: Paisajes de la Prehistoria. Investigación y gestión (25-27 de septiembre), amb la direcció científica de Silvia Fernández Cacho (Doctora Europea en Història i Experta Universitaria en Protecció, Gestió y Ordenament del Paisatge per la Universidad de Sevilla).

Finalment, en aquest enllaç trobareu el programa del seminari interdisciplinar de discussió LA    REPRODUCCIÓN    TIENE    HISTORIA:        APROXIMACIONES    AL    ORIGEN    DE    LA    REGULACIÓN    DE    LA    REPRODUCCIÓN, que es farà dek 10 al 12 de desembre a la residpencia d’estudiants del CSIC, al carrer Hospital, 64 de Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: