Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Els sòls en els estudis de paleoambients. Estudi de camp. UdL, juliol 2014.

Redacció. Els propers 15 al 18 de juliol la Universitat de Lleida (UdL) organitza el curs Els sòls en els estudis de paleoambients, amb una clara vessant pràctica i sobre el terreny. L’0bjectiu és “presentar els sòls com una eina útil en els estudis del Quaternari a partir de diferents ambients climàtics i materials geològics”.

Aquest curs ensenyarà a analitzar els diferents tipus de sòl i a llegir la informació que poden aportar. Està dirigit a professionals i estudiants de geografia o geologia, però està obert a gent que tingui formació sobre el Quaternari o l’estudi dels paleoambients, cosa que ho obre a prehistoriadors i arqueòlegs.

Com que és un curs sobre el terreny, no serà en aules o locals coberts sinó que serà itinerant. Amb inici i fi a Lleida, però amb pernoctacions a Tremp. És interessant tenir coneixements d’anglès ja que hi haurà una conferència de Peter Kühn, de la Universitat de Tubinga, i serà en aquest idioma.

Disposa de vint places i té un cost de 135 euros per al públic general. El període d’inscripció es va obrir el 5 de maig però he rebut la informació avui, per tant és probable que encara quedin places.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 2 Juliol 2014 by in activitats, arqueologia, curs, formació, novetat, universitat and tagged , , , .
%d bloggers like this: