Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Josep Massot i Muntaner ha estat escollit nou president de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Josep Massot i Muntaner, llicenciat en filologia romànica, especialista en història de la literatura i història contemporània i director de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat, va ser escollit el proppassat dijous 25 de juny president de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Barcelona. Tribuna d’Arqueologia.

Josep-Massot-300x259

Josep Massot, el nou president.

El nou Consell de Govern està format, a més, per Albert Balcells, catedràtic d’història contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona; Joaquim Garriga, doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona, i Antoni Simon, catedràtic d’història moderna de la Universitat Autònoma de Barcelona. La candidatura encapçalada per Josep Massot ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions.

Josep Massot substitueix Maria Teresa Ferrer i Mallol, que ha estat presidenta de la Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC des de l’any 2006, vicepresidenta del 2001 al 2006 i secretària del 1995 al 2001. El nou Consell de Govern de la Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC prendrà possessió del càrrec en el Ple del mes d’octubre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 28 Juny 2014 by in arqueologia, canvis, història, notícia and tagged , , .
%d bloggers like this: