Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Dos cursos sobre prehistòria.

El primer el Minor en evolució i paleontologia humana que ofereix la UAB per a alumnes. El segon un curs de tallar sílex impartit a Santa María la Real de Nieva (Segovia) per l’arqueòleg Marín de Espinosa.

minorevolucioipaleontologiahumanaEl Minor ofereix als estudiants l’opció de completar els seus estudis amb unes matèries relacionades amb la paleontologia humana. Està obert a estudiants de qualsevol grau i té unes condicions específiques. S’ofereixen un total de 78 crèdits d’entre els quals escollir un màxim d’entre 48 i 54, i es recomana una formació prèvia en el tema. Les sol·licituds per realitzar el minor s’han de fer entre l’1 i el 25 de juliol, tal com informa el Departament de Prehistòria de la UAB.

D’altra banda l’arqueòleg Juan Antonio Marín de Espinosa (de l’empresa Sílex Arqueología y Patrimonio S.L.) imparteix el curs “Tallar el sílex: el método laminar” del 7 a l’11 de juliol a Miguel Ibáñez, entitat de població de la província de Segovia. El curs està destinat a tots els públics, ja siguin estudiants, professionals o simplement gent interessada per aquesta tècnica d’obtenció d’eines lítiques de la prehistòria, ofereix allotjament en règim de pensió completa, materials i protecció, i té un cost de 300 €.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: