Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Una nova sèrie de publicacions sobre antiguitat tardana i edat mitjana busca propostes.

Oriol Fort. Redacció/ArqueologiaMedieval. El món acadèmic hispà i anglosaxó busca, a través de la nova sèrie de publicacions titulada “Late Antique and Early Medieval Iberia”, unificar la dispersió de disciplines i publicacions que versen sobre la tardoantiguitat i la primera etapa de l’Edat Mitjana.

Late Antique and Early Medieval Iberia (LAEMI) es postula com un element concentrador de recerques de màxima qualitat en estudis d’aquestes etapes a la Península Ibèrica, ja sigui en història, arqueologia, teologia i estudis religiosos, numismàtica, o altres aspectes de la nostra història. També pretén eliminar les barreres entre l’excel·lència investigadora espanyola i llatino-americana i l’anglosaxona.

Amb l’objectiu de sortir del marc peninsular i de les clàssiques “Espanya tardorromana”, “Espanya visigòtica”, etc, proposa explorar també el sud de la Gàl·lia i el nord d’Àfrica, que en aquella època estaven ben interconnectats. També busquen propostes de monografies i d’obres editades que facin historiografia comparada entre la península i altres regions o regnes o entre temàtiques. Tot un repte.

El comitè editor està format per professors i doctors d’universitats angleses, americanes, espanyoles i sud-americanes. Podeu fer un cop d’ull a la seva pàgina: http://en.aup.nl/series/late-antique-and-early-medieval-iberia . I si teniu dubtes o voleu més informació no dubteu en escriure al Dr E. T. Dailey (External Commissioning Editor for European History) a E.T.Dailey@ARC-Humanities.org .

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: