Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Acte de presentació del llibre a Mataró.

Redacció. Mataró. Ahir es va presentar a Mataró el llibre “Patrimonicidi”, de Roger Molinas. L’acte va ser en petit comité, i el local, la llibreria Buc de llibres, força acollidor.

La presentació la va començar Sandra Cabrespina, membre del Grup d’Història del Casal, que va parlar breument del tema de patrimoni i va fer una pinzellada als altres temes que tracta el llibre. Tot seguit va parlar Joan Ramon Riera, l’editor, que va explicar com havien arribat, ell i l’autor, a fer aquest llibre, ja que la idea inicial era fer un recull d’articles del blog que Molinas escriu. Finalment, i a petició de l’arqueòleg, el llibre és material inèdit.

Acte de presnetació. D'esquerra a dreta, Joan Ramon Riera (editor), Roger Mlinas (autor) i Sandra Cabrespina (membre del Casal).

Acte de presentació. D’esquerra a dreta, Joan Ramon Riera (editor), Roger Molinas (autor) i Sandra Cabrespina (membre del Casal). Foto: Oriol Fort.

En tercer lloc va parlar l’autor del llibre, que va resumir part del contingut i va explaiar-se en detalls i anècdotes relacionades amb el que tracta en el seu debut literari imprès. Posteriorment es va obrir un torn de preguntes en el que els assistents van poder conversar amb l’autor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 22 Mai 2014 by in activitats, arqueologia, llibre, patrimoni, presentació, publicació and tagged , .
%d bloggers like this: