Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Notícies breus. 19 de març.

Edició de les 18h.

Blog Tribuna d’Arqueologia.

El grup de recerca CaSEs (Complexity and Socio-Ecological Dynamics) està organitzant un workshop anomenat: “Tracing cultivation: Human manipulation and management of plants” el proper 7 d’abril al Campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Al llarg de la jornada es discutiran aproximacions teòrico-metodològiques al seguit de pràctiques comunament anomenades cultivation. L’assistència a aquest esdeveniment es gratuïta, però cal contactar prèviament al Comitè Organitzador. Per a més informació cliqueu aquí -informació en anglès.

Blog Gresepia (URV)

El GRESEPIA torna a excavar a La Cella de Salou.

Durant la primera setmana de març hem reprès les excavacions al poblat ibèric de La Cella. L’estudi dels materials efectuat fins ara ens indica un possible inici de l’ocupació de l’indret durant el segle IV anE, perdurant fins a finals del III/inicis del II anE. Cal destacar que La Cella, per la seva situació a la vora del mar, controlant pel sud l’accés a la badia de Tarragona, fou un important punt comercial, amb un port que rebia productes de tota la Mediterrània, especialment de l’illa d’Eivissa. Si esteu interessats en fer una visita comentada al jaciment, mentre es fa la intervenció arqueològica, podeu escriure a gresepia@gmail.com i deixar les vostres dades. Fins al maig, els darrers divendres de cada mes, entre les 12:00 i les 14:00, us oferim la possibilitat de conèixer aquest important jaciment kessetà.

Departament de Prehistòria (UAB).

Cartell del proper seminari del cicle del Laboratori d’Arqueozoologia, demà. Teniu aquesta i més activitats al calendari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 19 Març 2014 by in activitats, arqueologia, breus, història.
%d bloggers like this: