Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Reblog: II Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal.

Tribuna d’Arqueologia. Entre el 26 i el 29 de novembre de 2014, està previst que se celebri al Palau de Congressos de Tarragona el 2n Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal, que en aquesta edició se centrarà en la figura d’August, amb ocasió del 2000 aniversari de la seva mort.

Patrocinat per la Fundació Privada Mútua Catalana, entitat tarragonina sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la cultura, el congrés compta també, entre d’altres, amb la col·laboració del Departament de Cultura i al comitè científic participen les arqueòlogues dels Serveis Territorials de Tarragona Maria Adserias i Maite Miró.

Aquest congrés vol rememorar la figura i el llegat d’August en ocasió del bimil·lenari de la seva mort concentrant un nombrós i selecte grup d’investigadors que, amb les seves aportacions científiques, contribuiran sens dubte a un millor coneixement crític de l’emperador romà, la seva obra i el seu llegat.

| Cliqueu aquí per veure el programa |

Informació addicional: Les persones interessades a participar en aquest congrés podran fer-ho mitjançant la presentació d’una comunicació o d’un pòster. Les propostes de comunicacions i pòsters hauran de ser enviades abans del 15 de maig de 2014, a jlopez@icac.cat. A partir del dia 1 de juliol es comunicarà la llista de comunicacions i pòsters acceptats per la comissió científica. Totes les aportacions acceptades seran publicades l’any següent. Les llengües acceptades són les següents: català, castellà, francès, italià, anglès i alemany. Trobareu els detalls de les comunicacions i els pósters a la primera circular.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: