Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Curs: “Sexe, art i arqueologia”, a Sitges.

Sitges. El Grup d’Estudis Sitgetans ha organitzat el curs: “Sexe, art i arqueologia”, que consta de 7 sessions i començarà el dimarts 18 de febrer, a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, de Sitges.

curs-SitgesL’objectiu del curs es analitzar algunes peces arqueològiques o artístiques com a eines que fan servir per reconstruir la historia. Aprofundir sobre la seva estructura compositiva, materials, localització original, aspectes socials, sociològics vinculats a la seva representació.

El curs es farà els dimarts des del 18 de febrer a l’1 d’abril a l’Espai Cultural Pere Stämplfi de les set a dos quarts de nou del vespre. L’Espai Cultural està ubicat al carrer d’en Bosch número 9.

El curs té un preu de 45 euros per als socis del Grup d’Estudis Sitgetans, de 55 per als no socis i de 25 per a aturats i estudiants que acreditin aquesta condició. Informa Tribuna d’Arqueologia que el pagament s’efectuarà el primer dia del curs.

Per a més informació podeu contactar amb Joan García Targa al 687 91 70 09, o per correu electrònic a juangarciatarga@hotmail.com. També teniu l’opció de dirigir-vos a Grup d’Estudis Sitgetans: estudis.sitgetans@gmail.com.

Anuncis

One comment on “Curs: “Sexe, art i arqueologia”, a Sitges.

  1. Retroenllaç: Activitats de l’Espai Origens (Camarasa, la Noguera) i d’altres opcions d’aquests propers dies. | Postexcavatòrix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: