Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Resum del 2013.

Ara que s’escolen les últimes hores de l’any és el moment per fer balanç d’aquest 2013. Ha estat un any fantàstic que ha superat totes les espectatives. Però, permeteu-me que faci quatre números.

365 dies, 472 entrades, gairebé 11.000 visites, i, segons wordpress, més de 6.000 visitants únics. Amb el gener i el desembre com a mesos més “fluixos”, amb més de 500 visites cada un, i un récord de gairebé 1.400 al maig. Una mitjana anual de 30 visites diàries amb un màxim a prop de les 33 diàries a mitjans de juny.

Tot això, i més dades i quadres que tinc en un full de càlcul que, dit sigui de pas, m’ha ajudat a aprendre molt del funcionament de fórmules, gràfiques i estadístiques. Tot això és el resultat d’una feina ben feta, per descoptat, però també del vostre reconeixement i la vostra difusió i redifusió. Més de 2.500 visites venen de xarxes socials com facebook o twitter, i moltes altres més de familiars, amics i coneguts que d’una manera o altra heu republicat contingut del blog, ja fos original o procedent d’altres fonts. Em deixaria noms si us intentés anomenar, així que permeteu-me que us doni les gràcies a tots de forma genèrica, tot i que sé que hi ha una persona que és bastant responsable de l’explosió del blog, i no sóc jo. La vostra difusió i les valoracions positives m’animen a seguir endavant en un projecte que ja és una realitat però que vol seguir creixent.

En aquest any que acaba he fet algunes millores al blog i a la difusió per les xarxes socials. He creat el grup de facebook tot i que ja tenia la pàgina. Ho he fet per millorar la presència i per que no hagueu de mirar molt avall al vostre fil de notícies per saber si he publicat res de nou. He millorat el calendari externalitzant-lo. És a dir, que ja no és el conjunt de pàgines dins el bloc sinó que és un calendari de Google que podeu trobar a calendatorix.blogspot.com.es i que es va actualitzant sol. Això us permet consultar més fàcilment les activitats sense haver de remenar entre les que ja han passat.

També ha sigut un any amb iniciatives que no han funcionat com esperava. La versió en castellà ha tingut només 200 visites des de l’entrada en funcionament l’1 d’octubre. De cara als propers dies he de valorar si val la pena tenir-la i què cal fer per fer-la més atractiva, més útil.

Com que encara hi ha moltes coses a descobrir i fonts per trobar aquest 2014 serà un any per seguir descobrint i millorant. Espero comptar amb vosaltres i amb molta més gent.

Gràcies a tots per aquest any fantàstic. Feliç 2014!

Oriol Fort, administrador.

Anuncis

One comment on “Resum del 2013.

  1. Gio Conda
    31 Desembre 2013

    Gràcies a tu, per aquesta magnífica pàgina i felicitats per tanta i tanta feina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 31 Desembre 2013 by in blog, intern and tagged , .
%d bloggers like this: