Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Curs sobre turisme arqueològic – Juliol de 2014; UIMIR (Menorca).

Barcelona/Maó. Dins del calendari de les properes activitats del Laboratori de Patrimoni, Creativitat i Turisme Cultural (LABPATC) de la Universitat de Barcelona hi ha un que és d’especial interès per a l’arqueologia. El que imparteix amb col·laboració amb la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR) i que tractarà sobre diversos aspectes del turisme arqueològic a la mediterrània.

Amb l’objectiu de aprendre què és el turisme arqueològic i com es pot gestionar, vàries universitats i institucions s’han unit per crear aquest curs anomenat “El turisme arqueològic: un nínxol de turisme especialitzat a la Mediterrània”. El curs té una durada de tres dies i es farà a Maó (Menorca) del 2 al 4 de juliol de l’any que ve.

Amb aquest element formatiu es preten identificar les oportunitats econòmiques de cara a la conservació i promoció del patrimoni arqueològic com un actiu turístic de qualitat, interrelacionar-lo amb altres punts de la resta de la regió mediterrània i amb modelitats turístiques com els creuers o el turisme nàutic. També es valorarà el potencial que aquests elements patrimonials poden tenir, comparant-los amb altres que ja funcionen.

El curs, que té un preu de 80 euros, està adreçat a persones d’àmbits relacionats amb la cultura i l’arqueologia, ja siguin particulars, membres d’entitats, investigadors o emprenedors. En podeu trobar més informació a la web i al díptic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: