Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Taller: “La moneda en l’àmbit militar. Fabricació, estructura productiva i difusió”.

Tribuna d’Arqueologia. Durant el dia 13 de desembre de 2013 està programat el taller: “La moneda en l’àmbit militar. Fabricació, estructura productiva i difusió”, organitzat per l’Associació Cultural Camp de les Lloses (ACUCALL).

cartell_la_moneda-212x300Amb aquest nou taller es vol aprofundir i difondre aquesta temàtica tot afavorint la discussió entre investigadors d’àmbit nacional i estranger, que l’hagin treballada des de plantejaments diversos, així com entre la resta de la comunitat científica, estudiants i afeccionats. Durant la jornada de treball es presentaran i debatran nous estudis i propostes interpretatives que de manera àmplia i diacrònica, però centrats en el marc de la Mediterrània occidental i en l’espai cronològic del període romà republicà, reflectiran els diversos vessants de la problemàtica: des de la producció del numerari, fins a la seva distribució, passant per la fiscalitat o el sentit militar de les emissions.

Les ponències i els debats s’iniciaran el divendres 13 de desembre a les 09:00h i es realitzaran a la sala de plens de l’ajuntament de Tona (Osona) i duraran fins les 19:15 h.

| Per a més informació, descarregueu el programa en pdf clicant aquí |

 

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: