Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Nova empresa: Antropòlegs LAB.

Vilassar de Mar. Redacció.

S’incorpora una nova empresa en l’índex laboral: Antropòlegs LAB, dedicada a l’antropologia tant en laboratori com en camp. L’altre dia es van posar en contacte amb Posexcavatòrix i avui els afegeixo amb molt de gust. D’aquesta manera obro una nova línia, ja que fins ara les empreses llistades es centraven en l’arqueologia i la gestió del patrimoni. Vinculada a la Unitat d’Antropologia Biològica de la Universitat Autònoma de Barcelona, està dedicada a l’excavació i estudi de restes humanes.

Trobareu la forma de contacte a la secció d’empreses i autònoms, on estarà destacada fins a final d’any. Us recomano, per acabar, l’entrevista que la gent de Romanorum Vita va fer a Núria Armentano, membre d’Antropòlegs LAB, en motiu de la troballa d’un teratoma en un esquelet femení d’època romana. Aprofito l’avinentesa per recordar-vos que avui i demà hi ha les Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran.

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 29 Novembre 2013 by in antropologia, empresa, novetat, universitat and tagged , , .
%d bloggers like this: