Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Conferència: Darreres descobertes arqueològiques a l’assentament romà de Mons Observans Can Tacó – Turó d’en Roina.

Montornès/Montmeló. Tribuna d’Arqueologia. Demà dissabte 30 de novembre de 2013 tindrà lloc la conferència: “Darreres descobertes arqueològiques a l’assentament romà de Mons Observans Can Tacó – Turó d’en Roina” que serà impartida pel Dr. Josep Guitart Duran i la Dra. Esther Rodrigo Requena.

can-Taco-209x300Aquesta activitat tindrà lloc a les 11:00 h al punt d’informació del jaciment que està situat entre els termes municipals de Montmeló i Montornès del Vallès i constarà d’una visita guiada a l’assentament a partir de les 12:30 h. L’entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

El jaciment romà de Can Tacó – Turó d’en Roina s’excava de forma regular des de l’any 2003. Les campanyes d’excavació de 2012 i 2013, efectuades en col·laboració amb l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i el Departament de Ciències de l’Antiguitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, han proporcionat, per primera vegada, evidències que demostren la realització de rituals d’enterrament i també de fundació en algunes estances de l’assentament. La conferència presentarà els resultats d’aquestes campanyes i es complementarà amb una mostra dels materials arqueològics recuperats en el decurs de les mateixes, entre els quals destaquen els esquelets de dos nadons.

Consulteu aquesta i d’altres activitats al nou calendari.

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: