Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Canvis al calendari del blog.

Vilassar de Mar. Redacció.

El calendari ha estat modificat per tal de fer-lo més pràctic tan per a vosaltres com per a mi. Acumulat les activitats en pàgines feia difícil l’actualització i a vegades quedaven esdeveniments publicats durant setmanes. Esdeveniments que ja havien passat. Ja feia temps que hi buscava una solució, però degut a les limitacions de codi que té wordpress per motius de seguretat era bastant complex trobar-ne cap. Al final la he trobat amb les eines de Google. Entre el calendari i un nou blog, ho he solucionat. Ara, per consultar les activitats teniu aquesta pàgina anomenada Calendatòrix. Ofereix tres formats diferents de veure les activitats, i és força pràctic i senzill d’utilitzar. Aquest enllaç es pot trobar a la pàgina de Calendari i a dalt de tot de la columna de la dreta en qualsevol pàgina que no sigui la principal.

Us comunico, també, que les pàgines del calendari mensual han estat eliminades. Tota la informació està disponible a Calendatòrix. La resta de dades que hi havia al menú ‘activitats’ hi segueix sent. Espero que el canvi us sigui útil i pràctic.

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 26 Novembre 2013 by in calendari, canvis, novetat and tagged , .
%d bloggers like this: