Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Dues notícies breus relacionades amb tesis doctorals.

Redacció. Dept. Prehª UAB/Tribuna.

La primera notícia és que, amb motiu de la lectura de la Tesi de Jesus Salius sobre etnoarqueomusicologia que es farà el proper 29 de novembre i que us vaig anunciar el passat dia 12, el professor Dr. Nicholas Conard de la Universitat de Tubinga (Alemanya) farà una conferència sobre la seva recerca respecte les primeres manifestacions d’art, música i rituals en el registre prehistòric. Així ho informa el Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona al seu blog.

conardsLa segona notícia és, pròpiament, una lectura de tesi. El blog de la Tribuna d’Arqueologia informa que el proper 28 de novembre farà la defensa pública de la seva tesis doctoral la investigadora del SERP Montserrat Sanz Borràs. El treball porta per títol: “Patrons d’acumulació de restes de fauna del Plistocè”. Els directors de la tesis han estat els Drs. J.M. Fullola (SERP/UB) i J.P. Brugal (CNRS). L’acte tindrà lloc a les 10:30 h  a la Sala de Juntes de la Facultat de Geografia i Història de la UB (C/ Montalegre, 6, de Barcelona).

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: