Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

L’IPHES amplia la seva oferta docent amb un grau en Antropologia i Evolució Humana que imparteix amb la URV i la UOC.

Tarragona. Blog de l’IPHES.

Els projectes de recerca que desenvolupa l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), amb presència als principals jaciments internacionals en el seu àmbit, han estat claus en la creació del nou Grau en Antropologia i Evolució Humana, que imparteixen conjuntament la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

D’aquesta manera, l’IPHES amplia la seva oferta docent que ja té una important nombre de personal investigador com a part del professorat del Màster Erasmus Mundus en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana i el Doctorat en Prehistòria, que es fa en paternariat estranger i la URV, així com el Grau en Història, també d’aquesta Universitat.

El Grau en Antropologia i Evolució Humana pretén proporcionar la formació necessària per a l’estudi i comprensió de la varietat de les societats i cultures humanes, les seves causes i els seus significats dins d’un enteniment de la complexitat de la vida social.

El currículum formatiu contempla la diversitat cultural com una diferenciació adaptativa a ambients diversos. Amb això, es reprèn una concepció àmplia de l’Antropologia que s’ha desenvolupat especialment en els països de parla anglesa i a Llatinoamèrica. Aquest grau interuniversitari permet continuar amb estudis de postgrau més específics de les universitats participants i de l’entorn nacional i internacional.

Es pot cursar en dues modalitats: la virtual i la semipresencial. En el primer cas es fa a través del campus virtual de la UOC. El model semipresencial ho combina amb la impartició de sessions presencials de determinades assignatures al Campus Catalunya de la URV, a Tarragona.

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: