Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Lectura tesis “Etnoarqueomusicologia: el rol de la producció de sons en la reproducció social de les societats caçadores-recol·lectores.

Redacció.

Segons informa el blog del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona, el proper divendres 29 de novembre tindrà lloc la lectura de la tesis doctoral de Jesús Salius. Aquesta porta per títol “Etnoarqueomusicologia: el rol de la producció de sons en la reproducció social de les societats caçadores-recol·lectores.” i es centra en quin era el paper de la música i els sons en la reproducció d’esquemes, feines i persones en societats prehistòriques. Fa, però, comparatives amb societats caçadores recol·lectores actuals i el paper que la música té en aquests grups de gent. Aquest treball ha estat dirigit pels doctors Jordi Estévez i Assumpció Vila.

La lectura d’aquesta tesi es farà a la facultat de lletres de la UAB. Concretament al seminari A. Per als que esteu familiaritzats amb la nomenclatura d’aules i despatxos, el codi és el B7/1058. L’hora prevista és a les 12 del migdia.

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

One comment on “Lectura tesis “Etnoarqueomusicologia: el rol de la producció de sons en la reproducció social de les societats caçadores-recol·lectores.

  1. Retroenllaç: Dues notícies breus relacionades amb tesis doctorals. | Postexcavatòrix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: