Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Cicle de conferències Tribuna d’Arqueologia.

Barcelona. Dept. de Prehistòria de la UAB.

El proper dia 6 de novembre començarà el nou cicle de la Tribuna d’Arqueologia, amb 17 conferències programades fins al pròxim juny. Com sempre, les conferències es faran a la sala d’actes de Palau Marc, els dimecres a les 19:00h. Com en les anteriors temporades, aquest any també emetrem les conferències per vídeostreaming, que es gravaran en vídeo i estaran disponibles en aquesta web a partir de l’endemà de casa sessió.

port_full_Trib_2013-14-210x300En aquesta primera sessió de la temporada, el Subdirector general del Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Paleontològic, Josep Manuel Rueda, presentarà el cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2013-2014. Tot seguit començarà la primera de les conferències d’aquesta temporada: “El quarter nord de la vila fortificada de Sabadell i el barri artesanal del Raval. Intervencions 2011-2013”, a càrrec de Jordi Roig, Joan M. Coll,  Josep A. Molina i Isabel Villares, i serà moderada pel Cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia, Ramon Ten.

Podeu consultar les temàtiques i horaris al calendari de Postexcavatòrix.

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: