Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Cursos i programes formatius del CRIP.

Redacció. Vilassar de Mar.

El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològic (CRIP) ofereix una sèrie de cursos i programes formatius per el present any acadèmic entre els que hi ha tres cursos internacionals d’especialització, cinc cursos monogràfics i xerrades mensuals sobre patrimoni d’història natural durant el proper 2014.

Inter-1Els tres cursos internacionals d’especialització es faran l’estiu de l’any que ve. El primer porta per títol Tècniques de laboratori per l’estudi histològic de teixits durs, i es farà del 16 al 20 de juny. El següent és el de Tècniques en conservació, preparació i restauració de col·leccions paleontològiques i geològiques i es farà d l’1 al 31 de juliol. Finalment durant el setembre (de l’1 al 30) tindrà lloc el de Tècniques de conservació i reproducció paleontològiques.

Els monogràfics són: Tècniques i problemàtiques en la restauració i conservació d’os actual, os arqueològic i fòssil; Anàlisi dels diferents tractaments químics en la preparació paleontològica; Tècniques de laboratori per l’estudi histològic de teixits durs; Tècniques de reproducció en paleontologia (I); i Tècniques de reproducció II, policromies i pàtines.

Podeu consultar aquesta i d’altres ofertes formatives a la web del CRIP, i a la pàgina de formació continuada d’aquest blog.

Català Castellano
Seguiu Postexcavatòrix a: Seguid Postexcavatòrix en:
facebook Twitter
També teniu la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia d’arreu del món en un sol fil. O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada. También tenéis la lista de facebook “Worldwide Archaeology” donde encontraréis más de noventa páginas de arqueología en una sola lista. O podéis suscribiros a la lista de correo que encontraréis a pie de página.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 8 Octubre 2013 by in activitats, formació, novetat, paleontologia and tagged .
%d bloggers like this: