Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Nova empresa: Atri cultura i patrimoni.

Redacció. Vilassar de Mar.

Sempre resulta esperançador veure que, enmig d’un clima tan poc propens per l’arqueologia i la història, hi ha gent que s’anima a crear una empresa. La gent d’Atri, cultura i patrimoni ha posat en marxa aquest projecte durant el 2013. Des de les comarques de Girona ofereixen una àmplia varietat de serveis relacionats amb el patrimoni històric material i inmaterial.

Termes romanes de Caldes de Malavella (La Selva)

Termes romanes de Caldes de Malavella (La Selva) – (c) Atri Cultura i Patrimoni.

Tal i com ells mateixos es defineixen, ATRI CULTURA I PATRIMONI SL és una empresa jove que compta amb un equip de professionals i col·laboradors amb una àmplia experiència en l’àmbit de la cultura i el patrimoni, l’arqueologia, la museologia, la investigació i la documentació, així com en la gestió i difusió de projectes culturals i en activitats de dinamització i didàctica del patrimoni.

El seu projecte es centra en la investigació, gestió i difusió del patrimoni cultural, assessorant en valoració, recerca, exposicions, rutes turístiques i molt més. Han començat pensant amb abarcar una part del territori català -les comarques gironines de Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Pla de l’Estany, Ripollès, Selva, i les limítrofes Maresme, Osona i Vallès Oriental- però no descarten emprendre iniciatives a la resta de comarques.

Si feu un cop d’ull a la seva web hi trobareu més informació, i un recull d’algunes de les activitats que proposen. També podeu afegir-vos a la seva pàgina de facebook, on podreu trobar noticies de patrimoni i història ben interessants.

Recordeu que fins el 2 de setembre podeu votar aquest bloc al concurs Premis Blocs Catalunya 2013, tal com vaig descriure aquí.
Seguiu Postexcavatòrix a:
facebookTwitter
I a la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia en un sol fil.
O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 6 Agost 2013 by in activitats, arqueologia, empresa, exposició, història, notícia, patrimoni, presentació, visita and tagged , .
%d bloggers like this: