Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Visites guiades diürnes i nocturnes al jaciment neandertal de la Roca dels Bous, a Sant Llorenç de Montgai, Camarasa (la Noguera).

Sant Llorenç de Montgai. Tribuna d’Arqueologia.

A l’estiu, i aprofitant que el jaciment la Roca dels Bous es troba situat dins la zona turística Starlight, que atorga valor afegit al paisatge que envolta aquest enclavament prehistòric, s’hi ofereixen visites guiades durant els mesos de juliol i agost, d’una durada d’una hora i mitja aproximadament .

roca-dels-bous-300x152Des de l’estiu de 2010 ja es venien oferint visites guiades diürnes a la Roca dels Bous, en les quals els visitants tenen possibilitat de visitar l’espai arqueològic d’una manera ben innovadora, mitjançant l’ús d’iPad que permet consultar tot tipus de continguts informatius com fotografies panoràmiques de l’entorn paisatgístic, vídeos sobre la vida de la gent neandertal, i també reproduccions 3D d’eines prehistòriques.

A més d’aquestes visites diürnes, ara, des de l’Espai Orígens també es podran realitzar visites guiades nocturnes els dies 3, 17 i 31 d’agost, que començaran a les 21,00h. En aquestes visites nocturnes es podrà visualitzar alguns aspectes que de dia no s’aprecien tant nítidament, com la senyalització amb làser de les estructures arqueològiques del jaciment, com els fogars- material arqueològic, complementats amb explicacions audiovisuals i diversos vídeos que articulen el discurs.

Si voleu afegir-vos a les visites guiades contacteu amb l’organització a traves de la pàgina web:  http://larocadelsbous.uab.cat

Seguiu Postexcavatòrix a:
facebookTwitter
I a la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen més de noranta pàgines d’arqueologia en un sol fil.
O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: