Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Arqueologia i música al Raval. Cloenda de l’exposició itinerant “les Arrels del Raval”.

Barcelona. Tribuna d’Arqueologia.

Com a acte de cloenda de l’Exposició itinerant “les Arrels del Raval”, aquesta tarda a les 19,00h, a la Sala de Cambra del Conservatori del Liceu, es fa la conferència “Un campament de la prehistòria en el subsòl del Nou conservatori del Liceu” a càrrec d’Anna Bordas (Atics, SL). L’acte ha estat coorganitzat per Universitat Autònoma de Barcelona, el Museu d’Història de Barcelona i la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

arqueo-i-musica-al-raval-204x300Es tracta de la presentació dels resultats més significatius de les excavacions que es varen fer en el subsòl del nou conservatori del Liceu en el moment de la seva construcció. A més de donar indicis sobre el paleoambient de fa 5000 anys, es localitzaren restes espectaculars d’un campament de la prehistòria. La directora de l’excavació exposarà les troballes mes característiques i els resultats de l’estudi que s’ha fet amb la col·laboració de la UAB.

Per arrodonir la vetllada, el duet Rhonny Ventat (saxo) i Georges Hermans (piano), belgues i bons coneixedors de la música i de l’arqueologia presentaran un repertori de Jazz i clàssic.

Seguiu Postexcavatòrix a:
facebookTwitter
I a la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen gairebé una vuitantena de pàgines d’arqueologia en un sol fil.

O suscribiu-vos a la llista de correu que trobareu a peu d’entrada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: