Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Visites guiades sobre arqueologia a Barcelona per la “Nit dels Museus 2013″.

Font: Tribuna d’Arqueologia.

En el marc de les activitats previstes per la NIT DELS MUSEUS 2013, el Servei d’Arqueologia de Barcelona ha programat dues visites guiades pel proper dissabte 18 de maig, des de les 7 del vespre fins a la 1 de la matinada. Aquestes activitats són  gratuïtes i estan adreçades a tos els públics.

Nit_museusAQÜEDUCTE ROMÀPlaça del Vuit de Març, s/n.
Visita guiada a l’aqüeducte romà, de la plaça Vuit de març  fins a la Casa de l’Ardiaca.  Inici a la pl. Vuit de març, cada 15’; durada: 15’. Explicació a la plaça Vuit de març sobre l’aqüeducte i ruta després fins l’Arxiu Històric a la Casa de l’Ardiaca amb l’explicació final.

FAÇANA MARÍTIMA DE LA MURALLA ROMANA I LA PORTA DE MAR. Pl. dels Traginers, s/n.
A partir de les 19 h: itinerari per la façana marítima de la muralla romana i la porta de mar (sortida pl. dels Traginers, fins al carrer Regomir, cada 30’). El recorregut comentat resseguirà la muralla romana des de la plaça Traginers  fins al centre de Regomir 7-9. Inici a la plaça dels Traginers, on s’explica el que s’està fent per recuperar la muralla romana de la ciutat (acció inclosa al Pla Barcino), així com els dos recintes de la muralla romana de Barcino, i la torre romana localitzada en aquesta plaça. Seguidament s’anirà cap al patí de Correu Vell, 5, per veure el tram de muralla i dues torres més. S’acabarà la visita al centre de Regomir, que forma part del centre cívic del Pati d’en Llimona, on es farà l’explicació  de la porta de mar i les termes romanes marítimes. Il·luminació de la muralla romana a plaça Traginers.

| Per a més informació i per consultar altres activitats, cliqueu aquí | Activitat relacionada publicada a Postexcavatòrix: Nit dels Museus a l’Egipci de Barcelona (4/5/13).

Seguiu Postexcavatòrix a:
facebookTwitter
I a la llista de facebook “Worldwide Archaeology” on es recullen gairebé una vuitantena de pàgines d’arqueologia en un sol fil.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: