Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Curs teòric-pràctic i XXIX campanya d’excavació arqueològica a Els Vilars d’Arbeca.

Font: Vilars.cat via facebook.
Fins al 7 de juny està obert el període de sol·licituds per a la XXIX Campanya arqueològica i Curs TeoricoPràctic a la Fortalesa iberica dels Vilars d’Arbeca.

Del 1 al 5 i del 8 al 19 de juliol es celebra el Curs TeoricoPràctic i la XXIXª campanya d’excavacions, respectivament, a la Fortalesa. Podràs gaudir de tres setmanes d’arqueologia en un dels jaciments més importants del període ibèric que existeixen. No t’ho pots perdre. Més informació en el tríptic i la butlleta d’inscripció que trobaràs aqui mateix.

Els Vilars és un jaciment protohistòric situat al’extrem nord de la comarca lleidatana de les Garrigues. Els treballs desenvolupats fins ara han fet palesa l’existència d’una fortalesa de la primera edat del ferro amb una ocupació continuada fins al període ibèric ple (VIII-IVaC.).

A la importància d’aquesta seqüència estratigràfica per al coneixement del procés de transició de la primera edat del ferro a l’època ibèrica a la Catalunya Occidental, cal afegir-hi l’interès de les seves excepcionals estructures defensives –muralla, torres, portes, camp frisi i fossat–, que converteixen al jaciment en un monument singular a nivell europeu.

Informació: tríptic Vilars 2013.pfd | butlleta vilars 2013.doc NB: Ambdós documents es descarreguen automàticament si el vostre navegador ho permet.

Seguiu Postexcavatòrix a:
facebookTwitterInternational Archeo (fb list)Bloc WordPress
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: