Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Per terra, mar i aire. Els canals de Postexcavatòrix.

Redacció.

Aprofitant que he afegit una nova empresa us faig saber algunes de les maneres d’estar al dia del que vaig publicant. Com ja sabreu podeu seguir el bloc a través de RSS -ja sigui des de la sindicació normal com a través de l’opció “seguir” que ofereix WordPress a aquells que també hi tingueu un bloc o una pàgina- a través de la pàgina del facebook o del canal de twitter.

Però això no és tot. Des de fa un temps estic experimentant amb les diferents opcions que permet el facebook, i n’hi ha una que m’agrada especialment: les llistes de gustos. Quan feu click al “m’agrada” d’una pàgina podeu classificar-la mitjançant un menú desplegable i afegir-la a una llista. Jo n’he fet una, dedicada a l’arqueologia internacional, que us enllaço aquí.

Aquesta mateixa xarxa també permet seguir a persones. A les que hagin activat l’opció de subscripció. Amb aquesta possibilitat podeu seguir les actualitzacions que aquella persona faci accessibles a tothom -públiques.

Finalment dir que aviat podreu observar algun canvi en la presentació de les entrades. Enlloc de posar la font al final la posaré al principi -on en aquesta entrada posa “redacció”-, i al final hi posaré les opcions per estar al corrent de l’actualitat. És a dir, els canals a través dels quals podeu seguir aquest bloc.

Espero que us siguin útils. I si alguna cosa us convenç, no dubteu de compartir-la amb els vostres amics, coneguts i contactes diversos.

Salut i pedres!

facebookTwitterInternational Archeo (fb list)Bloc WordPress
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 12 Abril 2013 by in arqueologia.
%d bloggers like this: