Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Seminari Internacional d’Arqueologia Clàssica “De la projecció a l’edificació. El procés constructiu en època clàssica”.

Els propers dies 18 i 19 de març està previst celebrar, a la Sala d’Actes de l’ICAC, el Seminari Internacional d’Arqueologia Clàssica “De la projecció a l’edificació. El procés constructiu en època clàssica”.

Seminari-ICACAquest seminari, la coordinació científica del qual ha estat a càrrec de Josep Maria Macias (ICAC) i Josep Maria Puche (ICAC), comptarà amb la participació dels especialistes sobre el tema: Carla Maria Amici (Università del Salento), Josep M. Toldrà (URV), Roger Miralles (ETSA), Andreu Muñoz (Museu Bíblic Tarraconense-ICAC),  Serena Vinci (ICAC) i Josep Maria Puche (ICAC).

La inscripció al seminari és gratuïta i està oberta a tots els públics però el nombre de places està supeditat a l’aforament de la Sala d’Actes. Per poder confirmar la vostra plaça, caldrà que envieu un correu electrònic a info@icac.cat indicant les dades que trobareu al final del programa.

Descarregueu-vos del programa en pdf.

Font: Tribuna d’Arqueologia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: