Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Recull bibliogràfic d’Arqueologia i Paleontologia.

A partir d’ara trobareu disponible en aquesta pàgina web el nou recull bibliogràfic especialitzat en arqueologia i paleontologia que s’elabora mensualment des del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni.

portada-recull-biblliografic-212x300Aquest recull bibliogràfic és el resultat del buidatge dels materials bibliogràfics i documentals que es reben al Servei d’Arqueologia i Paleontologia i que després passen a ser dipositats a la Biblioteca del Patrimoni Cultural de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, o al mateix Servei.

El recull està classificat alfabèticament per temes seguint el mateix criteri que s’estableix al bloc de la Tribuna d’Arqueologia i respectant les mateixes entrades de continguts per tema i continguts per cronologia. Inclou cites bibliogràfiques de documents en diferents formats: monografies, articles de revista, actes de congressos, estudis, recursos electrònics, etc. També s’inclouen enllaços considerats d’interès i relacionats amb el document citat, en especial quan aquest es troba disponible en format electrònic.

Podeu trobar la versió en pdf aquí. I aviat li farem un lloc a la nostra biblioteca.

Font: Tribuna d’Arqueologia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: