Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

XVIII Congreso Internacional de Arqueología Clásica.

El XVIII Congreso Internacional de Arqueología Clásica (CIAC) es celebrarà en el Palacio de Congresos y Exposiciones de Mérida entre els dies 13 i 17 de maig de 2013. El lema d’aquesta edició és ‘Centro y periferia en el mundo clásico’.

L’esdeveniment, que està organitzat pel Museo Nacional de Arte Romano (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte), la Consejería de Educación y Cultura de Extremadura i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), compta amb la presència d’investigadors / es de destacades institucions que donaran a conèixer els nous avenços en la disciplina. Es crearà així un perfecte lloc de trobada per intercanviar idees, establir contactes i traçar nous camins.

Entre els participants de renom al Congrés, destaca la presència dels professors Walter Trillmich (Deutsches Archäologisches Institut) i Pierre Gros (Université de Provence-Aix-Marseille 1), que pronunciaran la conferència inaugural i de cloenda respectivament.

De moment, segueixen arribant a bon ritme sol · licituds d’inscripció i ja s’han presentat més de cinc-centes comunicacions i cent pòsters. El termini d’inscripció segueix obert fins al 31 de març. Per més informació o formalitzar la inscripció, visiteu la web oficial.

Font: Associació d’Arqueòlegs de Catalunya (Ad’AC) i Congreso Internacional de Arqueología Clásica (CIAC).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: