Exposició “Les arrels del Raval”.

Durant el mes de febrer es posa en marxa una iniciativa de difusió pel gran públic de la importància de la restes patrimonials d’època prehistòrica localitzades al Barri del Raval de Barcelona. Es tracta d’una exposició senzilla i molt gràfica, que té per objectiu donar a conèixer l’existència de la prehistòria als habitants del Barri del Raval i de Barcelona en general. És una mostra itinerant que visitarà diversos centres del Barri, sobretot en els que s’han fet troballes arqueològiques durant la seva construcció. Durant aquest mes s’exposarà al Casal Folch i Torres i a la Filmoteca. Com veureu en la programa adjunt s’han programat actes complementaris als quals ens agradaria que assistíssiu i en féssiu difusió.

En el proper mes de març anirà a altres institucions (Conservatori del Liceu,…) de les quals us en farem arribar informació.

A més, el proper 13 de febrer, a les set del vespre (19h), tindrà lloc al Casal de Barri Folch i Torres una xerrada sobre les intervencions arqueològiques. Porta per títol Les troballes arqueològiques al subsòl del Casal de Barri Folch i Torres, i anirà a càrrec de Javier González i Karin Harzbecher (Global CHM / UAB). Amb presentació de Miquel Molist, catedràtic del Dept. de Prehistòria de la UAB.

Per a més informació consulteu el PDF.

Font: Dept. Prehistòria UAB.

Deixa un comentari