Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Publicació actes V Jornades d’Història i Arqueologia Medieval del Maresme.

Aquest més de gener s’ha presentat el llibre de les actes de les V Jornades d’Història i Arqueologia Medieval celebrades el febrer de 2011. La presentació es va fer en el marc de la inauguració de l’exposició El món agrari a les terres de parla catalana organitzada pel Centre d’Estudis Argentonins “Jaume Clavell” i va anar precedida per la conferència L’Agricultura a Catalunya avui i demà, a càrrec de Pep Riera, pagès i ex Coordinador General d’Unió de Pagesos.  L’acte va estar organitzat conjuntament pel Centre d’Estudis Argentonins “Jaume Clavell” i el Grup d’Història del Casal amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argentona.

maresme-medieval-224x300El llibre L’Arqueologia medieval en el Maresme. Actes de les V Jornades d’Història i Arqueologia Medieval és el número 94 de la revista Felibrejada del Grup d’Història del Casal. Aquest volum recull les ponències i les comunicacions presentades en les V Jornades. Els resums de les ponències s’han editat en paper, en un exemplar que inclou un CD amb els articles sencers i les fotografies de cada acte. També recull els arxius d’àudio dels dos programes de ràdio que paral·lelament es van emetre en el programa  El Racó del Grup d’Història del Casal a Mataró Ràdio (89.3 fm), emesos en la mateixa setmana de les Jornades i que tractaren també temes d’època medieval. El llibret també recull, al final, el debat on-line de les Jornades i el resum anual d’activitats del GHC.

Cliqueu als següents enllaços si voleu veure’n l’índex i el resum de les ponències.

Font: Tribuna d’Arqueologia.

PD: Hem afegit el programa de ràdio del Grup d’Història del Casal a la pàgina de mitjans d’aquest bloc. I de passada hem actualitzat algunes informacions existents.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 29 gener 2013 by in arqueologia, jornada/es, llibre, publicació and tagged , , , , .
%d bloggers like this: