Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Setmana lítica – 18 a 22 de febrer.

Estrat Jove i la UAB, en col·laboració amb la Institució Milà i Fontanals (CSIC), i a proposta de  l’alumnat del Departament, presenten aquesta Setmana Lítica com a resposta a la necessitat d’aprofundir certs aspectes de l’Arqueologia poc tractats en el Grau d’Arqueologia.

Aquest curs tindrà lloc a l’aula 401 de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va dirigit als alumnes d’aquesta facultat però està obert a altres estudiants d’Arqueologia d’altres universitats.

De dilluns a dijous les sessions seran de 15 a 18 hores, mentre que els divendres seran de 10 a 13 hores.

SEMANA-LITICA-1024x920Programa:

Dilluns 18  de  febrer. Dra Assumpció Vila (IMF-CSIC). Sessió introductòria general: Quina informació podem extreure de les restes lítiques prehistòriques. Breu repàs a la història de l’especialitat .

Dimarts, 19 de febrer.  Drs Xavier Terradas, IMF-CSIC i  Ferrán Borrell SAPPO-UAB. Aprovisionament. Caracterització i localització de les matèries primeres.

Dimecres, 20 de febrer. Drs. Antoni Palomo UAB- AGREST  i Assumpció Vila IMF-CSIC. Producció d’instruments. Tecnologia. La talla, residus, subproductes i instruments.

Dijous, 21 de febrer. Drs Juan Gibaja, Ignacio Clemente i Juanjo Ibáñez, IMF-CSIC. Consum: Us. Determinació de la funció.

Divendres, 22 de febrer.  Dra. Selina Delgado, ASOME-UAB. Producció i us d’artefactes macrolítics en l’estudi de societats prehistòriques.

Font: Dept. Prehistòria UAB.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: