Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Obert el plaç de pre-inscripció del Màster Universitari en Prehistòria, antiguitat i Edat Mitjana (UAB).

Aquest màster és el resultat de la fusió dels màsters d’Arqueologia Prehistòrica i de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana. El període d’accés i admissió resta obert fins al 27 de gener. Més informació aquí i al bloc del màster: http://masterpaem.blogspot.com.es/

Informació adicional de tràmits.

Després d’aquest primer període d’accés i admissió, s’obriran dos torns més que duraran, respectivament, del 20 de febrer al 28 d’abril, i del 17 de juny al 31 de juliol. Més endavant, totes les persones admeses hauran de formalitzar la matrícula entre el 9 de setembre i el 4 d’octubre.

Cal tenir present també que l’estudiant que cursi un màster amb la intenció de fer el doctorat, necessitarà acumular un total de 300 crèdits. Per tant, els estudiants amb titulacions d’accés inferiors a 240 crèdits ECTS (diplomatures, enginyeries tècniques, bachelors…) i amb intenció de fer el doctorat hauran d’acumular fins a 300 crèdits ECTS, per la qual tindran dues opcions: o bé cursar els complements de formació que els indiqui el coordinador del màster, o bé cursar un màster de 120 crèdits o dos de 60 crèdits.

En cas que necessiteu avançar documentació i/o tràmits dels màsters que encara no estan oberts a preinscripció podeu enviar les vostres consultes a l’adreça masters.oficials@uab.cat.

Font: UAB.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 24 gener 2013 by in arqueologia, curs, màster, universitat and tagged , , , .
%d bloggers like this: