Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Activitats del Museu d’Història de Barcelona per al mes de gener.

El Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) ha organitzat diverses activitats durant el mes de gener al voltant de l’arqueologia relacionades amb la ciutat romana de Barcino.

MUHBA-300x82

12 de gener

De 10 a 14h, itinerari “Baetulo/Barcino”, que engloba visites comentades a ambdues ciutats d’època romana. La participació és de 8€ i l’activitat s’iniciarà al Museu de Badalona (Plaça Assemblea de Catalunya, 1).

D’11 a 13 h, lectura arqueològica i arquitectònica a càrrec de Francesc Caballé i Reinald González d’un tram de la muralla romana que desxifra la complexitat d’aquest element patrimonial fruit de la superposició d’estructures d’èpoques diferents. La participació és gratuïta i s’iniciarà a les dependències del propi museu.

19 de gener

De 10.15 a 13.15 h, visita comentada a l’arxiu arqueològic i a les sales de reserva de la Zona Franca. Cal reserva prèvia. El trasllat fins a l’arxiu es realitzarà en autocar. L’activitat té un cost de 6€. Per a més informació, cliqueu aquí.

D’11 a 13 h, itinerari guiat “Dins i fora muralles: poder, higiene i comerç a Barcino”, visita que parteix del portal de mar de Barcino i recorre un tram de la muralla romana. El preu és de 6€.

A més de les activitats organitzades pel MUHBA, fins l’1 d’abril es pot visitar l’exposició “Laboratori MUHBA. Col·leccionem la ciutat, situada al Conjunt Monumental de la Plaça del Rei (Barcelona).

Per conèixer altres activitats organitzades pel MUHBA, cliqueu aquí.

Font: Tribuna d’Arqueologia i MUHBA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: