Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Seminari d’arqueologia clàssica “Ciutat i territori al conventus Tarraconensis: casos d’estudi i estat de la recerca”

El dijous 20 de desembre de 2012, de 10h a 19 h, s’organitza a l’ICAC el seminari d’arqueologia clàssica “Ciutat i territori alconventus Tarraconensis: casos d’estudi i estat de la recerca”.

La jornada s’organitza en el marc del projecte I+D HAR2009-10752 “Interacción y articulación urbs-territorium en el Conventus Tarraconensis. Análisis intrínseco y comparado de tres exponentes significativos” dirigit pel Dr. Josep Guitart (UAB-ICAC).

En aquest seminari es presentaran, d’una banda, els resultats aconseguits fins ara en el marc d’aquest projecte i, d’altra banda, alguns dels treballs realitzats pel Grup Consolidat de Recerca (2009SGR1163) format per investigadors de la UAB i de l’ICAC que treballen en diversos projectes relacionats amb l’arqueologia de la ciutat antigael Puig Castellar (Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès), Iesso (Guissona, la Segarra), la zona del Baix Llobregat, Iltirta (Lleida), Egara (Terrassa, Vallès Oriental) o Can Tacó-Turó d’en Roïna /Mons Observans (Montlemó i Montornès del Vallès, Vallès Oriental).

La jornada, amb una dotzena d’intervencions, és gratuïta i oberta a tots els públics però el nombre de places està supeditat a l’aforament de la Sala d’Actes.

Descarregueu programa en PDF |

Font: Tribuna d’Arqueologia.

ICAC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: