Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Convocatòria per als premis Fundació Príncep de Girona 2013.

Us fem arribar les bases de la convocatòria per al 2013 dels Premis Fundació Príncep de Girona en la categoria recerca científica, amb l’objectiu de premiar a joves científics amb experiències o projectes de recerca que destaquin en la seva disciplina, que siguin emprenedors i innovadors i que ofereixin un potencial elevat de desenvolupament de futur.

Donat  que són les organitzacions de prestigi reconegut o institucions representatives les que han d’avalar les candidatures, us demanem que ens feu arribar les vostres propostes abans del dia 21 de gener de 2013 a la Subunitat d’Infraestructures i Accions Complementàries, a través del correu electrònic infraestructura.agr@uab.cat

El Vicerectorat d’investigació s’encarregarà d’avaluar-les. Cal que presenteu un breu resum de la proposta que sigui suficient per revisar que s’ajusta als objectius marcats per la convocatòria del premi, d’acord amb els criteris d’avaluació que utilitzarà la Fundació i que consten a les bases.

S’avisarà a les candidatures proposades per què completin el formulari on line a través del web de la Fundació abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, 25 de gener de 2013.

Font: Dept. Prehistòria UAB.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 14 Desembre 2012 by in convocatòria, premis and tagged , , , , .
%d bloggers like this: