Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Tarraco Biennal: 1er Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic. Govern i societat a la Hispània romana. Novetats epigràfiques. Homenatge a Géza Alföldy.

Els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc la primera edició de Tarraco Biennal; el Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic, amb el tema “Govern i societat a la Hispània romana. Novetats epigràfiques. Homenatge a Géza Alföldy” a l’Antiga Audiència de Tarragona (Plaça del Pallol). El Congrés està organitzat pel Patronat de la Fundació Privada Mútua Catalana.

Aquesta entitat tarragonina sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la cultura, i ha acordat el patrocini del Primer Congrés Arqueològic Internacional Tarraco Biennal. El Departament de Cultura col·labora en aquesta iniciativa, a través dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona.

Aquest primer congrés retrà un sincer homenatge a la figura de l’admirat professor Géza Alföldy, que va morir a Atenes el passat més de novembre, i a la Tarraco que tant va estimar. El congrés s’estructurarà entorn a les propostes d’un grup d’especialistes, els coneixements dels quals es projecten i es divulguen a la ciutadania que s’interessa pel seu passat.

Enllaços: informació i inscripcions; programa del Congrés.

Font: Tribuna d’Arqueologia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 29 Octubre 2012 by in arqueologia, congrés and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: