Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

S’edita el número 6-7 de la revista Arqueologia Medieval.

El número 6-7 de la revista Arqueologia Medieval, que edita l’Associació Catalana per a la Recerca en Arqueologia Medieval (ACRAM) ha sortit al carrer el passat mes de setembre. El nou exemplar  correspon als anys 2010-2011, i representa la continuació de la tasca encetada  per l’ACRAM l’any 2005. Aquesta publicació compta amb el suport de la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya i del Museu d’Història de Barcelona MUHBA.

Arqueologia Medieval és una revista de periodicitat anual en la que es pretén publicar en cada número un conjunt variable d’articles relativament llargs en els que es puguin exposar treballs de síntesi sobre jaciments i estudis sectorials que tractin aspectes relacionats amb l’arqueologia medieval i moderna en un àmbit que, tot i ser predominantment català, no està en cap cas tancat a aportacions d’altres indrets.

Arqueologia Medieval vol ser una revista representativa de tots els àmbits de l’arqueologia medieval i moderna,  suscitar el consens i esdevenir una eina de promoció i difusió de la recerca. En aquest sentit, serà una publicació independent, en la qual s’ha de poder practicar, des del rigor, la crítica i el contrast d’idees. Així mateix ha de ser un marc de referència per unificar criteris metodològics o descriptius que, en alguns casos, es troben actualment lluny de la unificació necessària per a una fàcil i correcta interpretació.

El primer número d’Arqueologia Medieval va sortir el 2005 i el setembre de 2012 ha sortit el darrer (6-7). Els números 1 a 5 són consultables lliurement al web www.raco.cat

Font i article complet: Tribuna d’Arqueologia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: