Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Les Jornades Europees de Patrimoni ja són aquí!

El cap de setmana de 28, 29 i 30 de setembre tindran lloc les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) 2012, amb 361 activitats gratuïtes repartides per tota Catalunya. Estan organitzades i coordinades pel Departament de Cultura, l’Institut Ramon Muntaner, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis amb la col·laboració dels municipis participants i les entitats implicades.

Les JEP són una ocasió excel·lent per a conèixer el patrimoni històric, cultural, material, arquitectònic i arqueològic de Catalunya i la resta d’Europa. Podeu consultar les activitats i les propostes en un pdf  interactiu molt ben estructurat i fàcil d’usar. Aquest any també és pràctic per als smartphones i altres dispositius portàtils. Des de la federació de municipis ens avisen que si hem de compartir el programa en pdf que ho fem mitjançant l’enllaç i no amb l’arxiu en si, ja que si hi hagués canvis aquests es reflectirien en el document original i no en les còpies.

Consulteu l’agenda diària del Departament de Cultura per a saber, dia a dia, quines activitats es fan.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 18 Setembre 2012 by in activitats, arqueologia, conferència, exposició, història, visita and tagged , , , .
%d bloggers like this: