Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

IV Jornades del Patrimoni Històric a Flix (Ribera d’Ebre).

El proper dilluns 3 de setembre s’inauguren les IV Jornades del Patrimoni Històric i l’exposició “Per bruixa i metzinera” al Ca Don Ventura de Flix (Ribera d’Ebre). Les jornades, que finalitzen el 30 de setembre, estan organitzades per La Cana i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE).

Al llarg de tot el mes de setembre, Flix acull les IV Jornades del Patrimoni Històric que enguany ofereixen, de nou, diverses activitats relacionades amb el món de l’arqueologia. Un resum d’aquestes són les següents:

–   Diumenge 16 de setembre a les 10:00h. Visita a les excavacions del poblat iber de Sebes i a les darreres actuacions a la necròpolis a càrrec de Carme Belarte (ICREA-ICAC), Jaume Noguera (UB) i Pau Olmos (ICAC). Punt de trobada: Mas de Director de la Reserva Natura de Sebes a les 10:00h.

–   Dimarts 18 de setembre a les 19:00h. CERE: V Curs coneguem la Ribera d’Ebre. Conferència: “L’Ebre, un riu mil·lenari” a càrrec de Margarida Genera, prehistoriadora i arqueòloga del Departament de Cultura de al Generalitat de Catalunya.

–  Dijous 20 de setembre a les 19:00h. CERE: V Curs coneguem la Ribera d’Ebre. Conferència: “L’entorn d’aprenentatge de Sebes” a càrrec de Josep Manel Albiac, Mestre i director de l’entorn d’aprenentatge de Sebes.

Si en voleu saber més, cliqueu aquí.

Font: Tribuna d’Arqueologia. || Edició: Postexcavatòrix.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s