Postexcavatòrix

El racó de l'arqueologia catalana.

Les darreres hores de Pompeia i Herculà al MAC Empúries.

Les darreres hores de Pompeia i Herculà al MAC Empúries

El Museo Arqueologico Virtuale di Ercolano organitza, juntament amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, una exposició virtual única al món, que mitjançant projeccions hologràfiques, taulells interactius, llums i mosaics virtuals, representen la vida, cultura, literatura i tradicions de les ciutats d’Herculà i Pompeia del segle I dC, just abans i després de l’erupció del volcà Vesuvi l’any 79 dC.

Admirar restes arqueològiques normalment poc accessibles com el Nimfeu de Baia, accedir a reproduccions d’esdeveniments del passat com la històrica erupció del volcà Vesubi, o redescobrir un coneixement reservat a especialistes com el primer cens de la ciutat de Pompeia, són només alguns dels beneficis que la tecnologia del Museo Arqueologico Virtuale ofereix als seus visitants aquest estiu a Empúries, en primícia a l’Estat espanyol.

Empúries és la primera etapa del projecte expositiu MAV ON TOUR del Museo Archeologico, i s’emmarca en l’acord realitzat conjuntament amb el Museu d’Història de Catalunya, on farà parada durant l’any 2013.

L’exposició es podrà visitar a la seu del MAC d’Empúries fins al 15 de setembre de 2012, oferint als visitants una visió global de la vida i tradicions de l’època. Una oportunitat que s’ha creat en base a la rigorosa feina de científics, historiadors, arqueòlegs i vulcanòlegs de tot el món, que durant anys han estudiat les ciutats d’Herculà i Pompeia del segle I dC.

Font: Museu d’Arqueologia de Catalunya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: